Sunday, December 11, 2011

Søndag!

Hei hei.

Håper dere alle har hatt en finere enn finest søndag så langt- jeg for min del har vært på Elixia og trent skuldre og bakkeintervaller. Nå ligger jeg helt utslått, deilig følelse. Dessuten er det et stort + i boken at dette er dagen i uken, hvor det er desidert minst mennesker på senteret. Noe jeg verdsetter høyt, sparer mye tid på å slippe og vente, og vente... ved alle apparatene.

Om dere tar dere en tur inn på Dn.no/aktiv kan dere lese litt om hva leger og forskere mener om en sak som opptar mange om dagen. www.dn.no Jeg vil ikke nevne navnet på den dietten en gang, fordi jeg personlig mener at det er så langt vekk et sunt og godt kosthold man kan komme.

Jeg kan derimot legge ut mitt kostholdsprogram og treningsprogram etterhvert. Hvis det er noen som har interesse av det. Som med alt annet er det èn ting som gjelder: Keep it simple, del opp muskelgruppene i fem og tren hver muskel en gang i uken. Etter hver styrke økt legger du inn 40 min Cardio, enten langkjøring, bakkeintervaller ( kan være godt å ha trent litt i motbakker, før skisesongen) eller evenuelt gå på høy motstand med lav intensivitet. Lykke til!

Ha en FANTASTISK FIN KVELD SÅ SNAKKES VI I MORGEN!

PS! En veldig interessant artikkel i Aftenposten i dag, om intelligens versus disiplin, forskere har kommet frem til at disiplin er mer avgjørende for om du lykkes i livet enn IQ. Løp og kjøp, les og lær!

1 comment:

Signe said...

Du er dyktig, mari<3. Den største og beste inspirasjonskilden som finnes. Veldig glad i deg. Sov godt:)