Saturday, February 19, 2011

Lördag!!!




Herlige FANTASTISKE LÖRDAG!!!!

Hei & hå til alle sammen,

Håper dere har en alldeles nydelig start på dagen? Jeg våknet i alle fall opp til blå himmel og sol og det gjorde meg veldig, veldig glad og fornöyd. Beklager dårlig oppdatering i går, dagen gikk med til en tur i byen, sushi, handling av matvarer til helgen, litt tröste shopping til kjäresten som lå hjemme og var syk. Biotherm aqua power ansikt krem gjorde susen, tror han fölte seg mye friskere med en gang:-) Eller ikke....,,Men det er alltid koselig med en liten hyggelig presang og i alle fall når man ikke er helt i form..

Kvelden gikk med til å spise deilig wook, titte på love & other Drugs.( Jake G er veldig sjarmerende i denne filmen, nesten verdt å se bare på grunn av han.) Deretter ble det Skavlan, hvor Stella Mwagli var gjest. Utrolig skjönn, nydelig, ekte og jordnär jente. Önsker henne ABSOLUTT alt godt.

De omkomne etter flystyrten ved Daytona Beach er funnet, synes den ulykken er så grusom. Så tankene mine går til familiene deres og de närmeste. Sender noen gode tanker til dere og dere må vite at mange har dere i tankene i disse dager. Så man må huske å ta godt vare på selv og de rundt en, smile og spre varme og positiv energi, det er aldri forbudt med et smil og omtanke:)

Nå skal jeg sove en time til, så blir det protein pannekaker med blåbär syltetöy, mango smothie og trening på Elixia.

Ha en god dag videre fine venner!

Smil & en solskinnsbolle fra meg




:) Bildene er fra i sommer, solskinnsbolle på toppen av Skeikampen, og det andre bildet er fra bakeriutvalget hos Bakeriet i Lom. Nam nam. Sol i hjertet , sol i skinnet. Snart vår!!!!!!!

No comments: